Uw winkelwagentje is leeg   
Grenen kajuitbed met nachttafel 'LODGE' wit
Anoniem (21 december 2023)

5 / 5
Algemene beoordeling
5
Informatievoorziening Website
nvt   Persoonlijk contact Contact
5
Bestelling Bezorging
5
Voldoet aan verwachting Product
5
Kwaliteit
5
Klantbeoordeling product(en)
  • Netjes geleverd
  • Mooi bed
  • Heel tevreden

Tienerbed 'ARCHER' grijs met opbergruimte
Anoniem (21 december 2023)

4.8 / 5
Algemene beoordeling
5
Informatievoorziening Website
5
Persoonlijk contact Contact
5
Bestelling Bezorging
5
Voldoet aan verwachting Product
4.5
Kwaliteit
4.5
Klantbeoordeling product(en)
  • Leuk bed
  • Montage is een klus

Product(en)

Review

Mooi bed Leuk bed, wel een klus om in elkaar te zetten.

Twijfelaar 'LODGE' naturel 140x200
Anoniem (21 december 2023)

5 / 5
Algemene beoordeling
5
Informatievoorziening Website
5
Persoonlijk contact Contact
5
Bestelling Bezorging
5
Voldoet aan verwachting Product
5
Kwaliteit
5
Klantbeoordeling product(en)
  • Mooi in 'tiny house'
  • Prachtig bed

Product(en)

Review

Dag,
Kinderen heb ik niet. Ik gebruik dit mooie bed zelf in mijn 'tiny house' :)
Ik zou binnenkort nog een foto kunnen sturen als de slaapkamer wat verder af is. (nu zie je het purschuim nog zitten)
Prachtig bed, maar wel veel werk om in elkaar te zetten.
Groeten, Jorrit Jan

Tiener bureau 'TURN' oud eik
Sandra d. L. (18 december 2023)

4.7 / 5
Algemene beoordeling
4
Informatievoorziening Website
5
Persoonlijk contact Contact
5
Bestelling Bezorging
5
Voldoet aan verwachting Product
4
Kwaliteit
5
Klantbeoordeling product(en)
  • Top geregeld
  • Montage beetje warrig
  • Hartstikke blij

Product(en)

Review

Doordat er meerdere opties mogelijk waren om de kast in elkaar te zetten was de omschrijving af en toe een beetje warrig. Ook jammer dat er een aantal gaten niet voorgeboord waren, ik begrijp dit volkomen omdat als je de kast op een andere manier in elkaar zou zetten je overal overbodige gaten zou hebben. Maar vond dit persoonlijk wel jammer omdat niet iedereen een boor heeft liggen. Ondanks alles had ik hem in mijn eentje vrij vlot in elkaar zitten en is mijn zoon er hartstikke blij mee! Bezorging was top geregeld. Kreeg een tijdvak een dag van te voren en kon zelf akkoord geven.

Tienerbureau 'COUNTER' met achterwand
Anoniem (8 december 2023)

5 / 5
Algemene beoordeling
5
Informatievoorziening Website
nvt   Persoonlijk contact Contact
5
Bestelling Bezorging
5
Voldoet aan verwachting Product
5
Kwaliteit
5
Klantbeoordeling product(en)
  • Netjes en snel geleverd
  • Net zo mooi als op website

Halfhoogslaper '4 CROSSES' met bureau en hybride matras 'SELECT' 90 x 200 x 15 cm.
Anoniem (8 december 2023)

5 / 5
Algemene beoordeling
5
Informatievoorziening Website
nvt   Persoonlijk contact Contact
5
Bestelling Bezorging
5
Voldoet aan verwachting Product
5
Kwaliteit
5
Klantbeoordeling product(en)
  • Extra lichtjes
  • Opa heeft plankje gemaakt
  • Zeer verguld

Product(en)

Review

Onze kleindochter is zeer verguld met haar nieuwe bed. Al haar knuffels eronder gelegd en een string lichtjes opgehangen. Opa heeft aan hoofdeinde nog plankje gemaakt waar bv bekertje water en wat andere spulletjes kunnen staan Bezorging was prima en vriendelijke chauffeur.

Stoer kajuitbed 'HARBOR' naturel met bedlade
Karen (8 december 2023)

4.8 / 5
Algemene beoordeling
5
Informatievoorziening Website
4
Persoonlijk contact Contact
5
Bestelling Bezorging
5
Voldoet aan verwachting Product
5
Kwaliteit
5
Klantbeoordeling product(en)
  • Prima levering
  • Leuk en praktisch bed

Product(en)

Review

Erg leuk en praktisch bed. Je moet de gebruiksaanwijzing wel erg goed volgen wil het een kloppend geheel worden wat erg veel tijd kost. Maar erg tevreden met het resultaat (los van de kleine schade daar stuur ik nog een aparte e-mail over). Iets later geleverd dan het tijdslot aangaf, maar prima levering en erg tevreden met de aankoop.

Tienerbed 'ARCHER' zwart met opbergruimte en ladekast 'ARCHER' met 3 lades
T. J. (8 december 2023)

5 / 5
Algemene beoordeling
5
Informatievoorziening Website
5
Persoonlijk contact Contact
5
Bestelling Bezorging
5
Voldoet aan verwachting Product
5
Kwaliteit
5
Klantbeoordeling product(en)
  • Goede kwaliteit bed en ladekast
  • Duidelijke handleiding

Product(en)

Review

Mijn dochter is heel blij met haar nieuwe bed en kast. Goede kwaliteit meubels met een duidelijke handleiding.

Bureau 'PEBBLE' industrial met veel schapjes
WF V. F. S. (8 december 2023)

5 / 5
Algemene beoordeling
5
Informatievoorziening Website
5
Persoonlijk contact Contact
5
Bestelling Bezorging
5
Voldoet aan verwachting Product
5
Kwaliteit
5
Klantbeoordeling product(en)
  • Adequate service
  • Werken aan school
  • Vrijetijdsbesteding

Product(en)

Review

Zoon was erg blij met zijn bureau en eigen plek om te kunnen werken aan school en vrijetijdsbesteding. Investering voor een paar jaar. In eerste instantie verkeerde kleur geleverd. Binnen twee dagen werd deze omgewisseld. Prima, adequate service en snel geschakeld. Stevige, goeie kwaliteit bureau. Wel een serieuze klus om in elkaar te zetten.

Slim tiener bureau 'FLEX' wit en 3 x opbergboxen 'FLECK' antraciet
Ilse C. (8 december 2023)

5 / 5
Algemene beoordeling
5
Informatievoorziening Website
5
Persoonlijk contact Contact
5
Bestelling Bezorging
5
Voldoet aan verwachting Product
5
Kwaliteit
5
Klantbeoordeling product(en)
  • Dienst na verkoop top!
  • Voldoende opbergruimte
  • Duidelijke handleiding

Product(en)

Review

Heel tevreden van het bureau, ruim werkblad en voldoende opbergruimte. Strak en functioneel! De dienst na verkoop was top. Er ontbrak een juiste legplank en die werd na een vlot en vriendelijk contact met ÊÊn van de medewerkers snel thuis geleverd.
Eveneens snelle levering en duidelijke handleiding om het bureau ineen te steken.
Een tevreden klant!

Slim tiener bureau 'FLEX' wit en 3 x opbergboxen 'FLECK' roze
Simone W. (8 december 2023)

5 / 5
Algemene beoordeling
5
Informatievoorziening Website
5
Persoonlijk contact Contact
5
Bestelling Bezorging
5
Voldoet aan verwachting Product
5
Kwaliteit
5
Klantbeoordeling product(en)
  • Zeer tevreden
  • Helemaal blij

Product(en)

Review

Mijn dochter is helemaal blij met haar bureau. Zeer tevreden over het product.

Bureau 'PEBBLE' eik met veel schapjes
Anoniem (8 december 2023)

5 / 5
Algemene beoordeling
5
Informatievoorziening Website
5
Persoonlijk contact Contact
5
Bestelling Bezorging
5
Voldoet aan verwachting Product
5
Kwaliteit
5
Klantbeoordeling product(en)
  • Super service
  • Multifunctioneel
  • Rustgevend

Product(en)

Review

Ik wilde een multifunctioneel, praktisch bureau voor mijn werkplek, waar ik genoeg werkruimte heb, maar ook genoeg spulletjes op kwijt kan. Ook moest het passen binnen de beperkte ruimte in onze kamer. Dat heb ik in dit bureau gevonden. Ik ben er heel blij mee en vind de uitstraling mooie en rustgevend. Alles kwam overeen met onze verwachting, enkel ontbraken er een paar kleine onderdelen tijdens het in elkaar zetten.
Dit hebben we aangegeven en vrijwel direct is dit nog per post nagezonden. De dag erna in huis. Super service!