Uw winkelwagentje is leeg   

OVER ONS


Wat willen wij?

Ieder kind wil graag een eigen plekje hebben. Een kinderkamer waar je kunt spelen, leren en slapen. Het moet veilig zijn, leuk en inspiratie geven. Denk aan uw kind en stel de kamer met zorg samen. De combinaties zijn eindeloos, met leuke details kunt u elke sfeer maken.

Wij willen u inspireren en ideeën geven om een droomkamer voor uw kind te maken. Kijk eens rustig rond en fantaseer over de inrichting van jouw kamer. U vindt hier (bijna) alles voor de kinderkamer. Van complete kinderbedden tot kasten en ander meubilair. Stoelen en tafels om lekker op te puzzelen of spelletjes te doen, en een complete collectie speelgoed voor op de kinderkamer.

Wie zijn wij?

JeEigenKamer.nl is een winkel gericht op de kinderkamer. Het is in 2011 opgezet door Bas van Griensven met het idee om kinderen gelukkig te maken op hun eigen kamer. Dit doen we door goede producten te leveren met een uitstekende service. Niet alleen de kinderen, maar ook de ouders moeten tevreden zijn over ons bedrijf, daar doen wij alles aan!

Naast Bas zijn we met een team van mensen die zorgen voor de orderverwerking, klantenservice en de verzendingen. En natuurlijk ons trouwe panel dat ons helpt bij het samenstellen van de collectie. Alle producten leveren we vanuit ons eigen magazijn in Bemmel. Wilt u hier meer over weten aarzel dan niet ons even te bellen of een mailtje te sturen.

Veel plezier en inspiratie in onze winkel!


Persoonlijke groet,
Bas van Griensven

BTW-nummer: NL001763462B55
KvK-nummer: 53.41.52.64

IBAN: NL67KNAB0257315837
BIC: KNABNL2H