Uw winkelwagentje is leeg   
Tienerbureau 'COUNTER' met achterwand
Mirjam W. (8 december 2023)

5 / 5
Algemene beoordeling
5
Informatievoorziening Website
5
Persoonlijk contact Contact
5
Bestelling Bezorging
5
Voldoet aan verwachting Product
5
Kwaliteit
5
Klantbeoordeling product(en)
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Fantastische service

Product(en)

Review

Fantastische service en heel mooie bureau. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Tiener bureau 'TURN' kastanje
Chaja H. (8 december 2023)

5 / 5
Algemene beoordeling
5
Informatievoorziening Website
5
Persoonlijk contact Contact
5
Bestelling Bezorging
5
Voldoet aan verwachting Product
5
Kwaliteit
5
Klantbeoordeling product(en)
  • Prima communicatie
  • Mooie kwaliteit
  • Aanrader

Product(en)

Review

Prima kwaliteit, aanrader! Prima communicatie over de bezorging, spullen zijn goed verpakt en mooie kwaliteit. We zijn er heel blij mee.

Uitklapbaar bed 'MODEST II' wit en hybride matras 'SELECT PLUS' 90 x 200 x 18 cm.
Gemma B. (21 november 2023)

5 / 5
Algemene beoordeling
5
Informatievoorziening Website
nvt   Persoonlijk contact Contact
5
Bestelling Bezorging
5
Voldoet aan verwachting Product
5
Kwaliteit
5
Klantbeoordeling product(en)
  • Netjes geleverd
  • Geen schade
  • Ik ben tevreden!

Product(en)

Review

Het is bij mij een logeerbed.
Kinderen en kleinkinderen zijn er blij mee Goed verpakt afgeleverd . Geen schade of andere narigheid.
Ik ben tevreden

Tienerbureau 'COUNTER' met achterwand
Anoniem (21 november 2023)

4.8 / 5
Algemene beoordeling
5
Informatievoorziening Website
5
Persoonlijk contact Contact
5
Bestelling Bezorging
5
Voldoet aan verwachting Product
4
Kwaliteit
5
Klantbeoordeling product(en)
  • Nieuwe onderdelen
  • Mooi met extra aankleding

Product(en)

Review

Kind was er blij mee en staat met de extra aankleding mooi op de kamer! Helaas wat problemen met onderdelen van het bureau, maar dit werd super opgelost door nieuwe onderdelen te leveren. Wel is het in elkaar zetten van het bureau wat lastiger.. de voorgeboorde gaatjes niet helemaal door etc.
Maar nu hij staat, erg tevreden mee!

Tiener bureau 'TURN' kastanje
Wim L. (21 november 2023)

5 / 5
Algemene beoordeling
5
Informatievoorziening Website
5
Persoonlijk contact Contact
5
Bestelling Bezorging
5
Voldoet aan verwachting Product
5
Kwaliteit
5
Klantbeoordeling product(en)
  • Vervangend paneel ontvangen
  • Goede service
  • Dochter super blij

Product(en)

Review

Dochter was super blij met bureau. Goede service.
Het blad van bureau was beschadigt hier hebben we een ander voor gekregen.

Slim tiener bureau 'FLEX' eik en 3 x opbergboxen 'FLECK' antraciet
Anoniem (21 november 2023)

Review

Op de montage na een mooi bureau. Montage viel tegen. Alles volgens de handleiding gedaan en toen ik de planken in de kast wou leggen zaten deze scheef. De hele kast weer uit elkaar moeten halen en hele aanpassingen moeten doen aan de middelste planken. Ik denk dat de voor geboorde gaten verkeerd zitten omdat ik de middelste 2 planken op de kop moest monteren om de gaten op de zelfde hoogte te krijgen, daarbij moest ik de glijders van de la zelf boren waardoor de la nu iets scheef zit. Verder is het een hoop uitzoeken met alle verschillende maten schroeven.

Reactie JeEigenKamer.nl: Beste 'Anoniem', als u verkeerde onderdelen heeft ontvangen, stuurt u dan even een berichtje naar info@jeeigenkamer.nl. Wij sturen dan zo snel mogelijk een nieuw onderdeel. U hoeft de oude onderdelen nooit terug te sturen, dus u kunt het verkeerde paneel vervangen als u het zodra u het nieuwe paneel in huis heeft. Met vriendelijke groet, het team van JeEigenKamer.nl

3 x opbergboxen 'FLECK' antraciet en slim tiener bureau 'FLEX' vintage
Hopkins (21 november 2023)

4.3 / 5
Algemene beoordeling
5
Informatievoorziening Website
0.5
Persoonlijk contact Contact
5
Bestelling Bezorging
5
Voldoet aan verwachting Product
5
Kwaliteit
5
Klantbeoordeling product(en)
  • Pakketten netje en onbeschadigd
  • 5 Sterren dik verdiend

Product(en)

Review

Dit bureau voor ons zelf gekocht. Zocht iets wat niet te groot was en paste in ons interieur. Omdat we al veel old wood meubels hadden was dit een uitstekende aanvulling. Vooral het flexibele design. Linker hoek rechter hoek en of in de lengte. Als ik 1 opmerking zou moeten plaatsen dan zou ik graag zien dat er in de handleiding werd aangegeven dat je deel 1 nodig hebt en dat er dan een stickertje op deze plank en of onderdeel zou zitten. Maar als je goed kijkt gaat het wel goed. Maar het kost je wat meer tijd om het juiste onderdeel te vinden. Het is een stevig bureau waar als je er normaal mee omgaat ik denk dat je er dan wel jaren plezier van kan hebben. Kortom mooi bureau, stevig, flexibel in opstelling. 5 sterren dik verdiend. De informatie op de website was was perfect. Vandaar 5 sterren. Persoonlijk geen contact gehad dus daar kan ik niet over beoordelingen. De bezorging daarin tegen wel. Erg vriendelijke chauffeur en de pakketten waren netje en onbeschadigd aangekomen. 5 sterren meer dan op zijn plek.

Bureau 'PEBBLE' industrial met veel schapjes
Anoniem (21 november 2023)

4.7 / 5
Algemene beoordeling
5
Informatievoorziening Website
5
Persoonlijk contact Contact
3
Bestelling Bezorging
5
Voldoet aan verwachting Product
5
Kwaliteit
5
Klantbeoordeling product(en)
  • Perfect opgelost
  • Goede kwaliteit
  • Redelijk eenvoudig instructies

Product(en)

Review

Past perfect bij betonlook muurverf kleur kiezel! In eerste instantie bureau geleverd. Na melding is dit perfect opgelost. Goede service. Bureau zelf is stevig en van goede kwaliteit. Het is redelijk eenvoudig in elkaar te zetten met de instructies bij de hand. Trek hier wel een middagje voor uit.

Game bureau 'LINK'
Anoniem (21 november 2023)

5 / 5
Algemene beoordeling
5
Informatievoorziening Website
5
Persoonlijk contact Contact
5
Bestelling Bezorging
5
Voldoet aan verwachting Product
5
Kwaliteit
5
Klantbeoordeling product(en)
  • Zware kwaliteit
  • Goede prijs

Product(en)

Review

Prima kwaliteit. Bureau is stevig en redelijk zwaar wat ik een pluspunt vind.
Het in elkaar zetten is wel een klusje, met 2 man ben je er zeker een paar uur mee bezig.
Ben er wel blij mee en voor deze prijs vind ik het een aanrader. Bezorging was netjes op tijd en keurig afgeleverd.

Grenen tienerbed met bedlade 'TRIPLE' grijs
Anoniem (21 november 2023)

5 / 5
Algemene beoordeling
5
Informatievoorziening Website
5
Persoonlijk contact Contact
5
Bestelling Bezorging
5
Voldoet aan verwachting Product
5
Kwaliteit
5
Klantbeoordeling product(en)
  • Snel geleverd 
  • Eenvoudige montage
  • Heel blij mee

Product(en)

Review

Ons zoontje was er super blij mee! Snelle levering en het bed is makkelijk in elkaar te zetten

Slim tiener bureau 'FLEX' vintage
Anoniem (21 november 2023)

5 / 5
Algemene beoordeling
5
Informatievoorziening Website
nvt   Persoonlijk contact Contact
5
Bestelling Bezorging
5
Voldoet aan verwachting Product
5
Kwaliteit
5
Klantbeoordeling product(en)
  • Thuiswerk bureau
  • Eyecatcher
  • Tevreden klant

Product(en)

Review

Tevreden klant
Mijn thuiswerkbureau is er super mooi door geworden een echte eyecatcher Super tevreden van mijn thuiswerkbureau - super mooi met het donker hout

Dubbelgeveerde 28-lats lattenbodem 90 x 200, huisbed 'HOME' whitewash 90 x 200 cm. en hybride matras 'SELECT' 90 x 200 x 15 cm.
Marco M. (21 november 2023)

5 / 5
Algemene beoordeling
5
Informatievoorziening Website
5
Persoonlijk contact Contact
5
Bestelling Bezorging
5
Voldoet aan verwachting Product
5
Kwaliteit
5
Klantbeoordeling product(en)

Review

Ons zoontje was superblij met z'n "grote" bed.