Uw winkelwagentje is leeg
Foto bij artikel over praktische opbergtips voor de kinderkamer of tienerkamer met halfhoogslaper 4 Crosses
26 november 2021

5 Praktische opbergtips voor de kinderkamer

Het is altijd weer een uitdaging om de kinderkamer of tienerkamer netjes opgeruimd te houden. Is het soms zo erg dat de deur niet helemaal open kan? Of struikel je over speelgoed of een berg was? Tijd om dan van start te gaan met efficiënte opbergtips. Want zo nu en dan moet je tiener ook in alle rust kunnen studeren en slapen. En een opgeruimde kamer zorgt tenslotte ook voor rust in het hoofd. Met de handige opbergtips van JeEigenKamer.nl wordt opruimen (zelfs voor je kind) een fluitje van een cent. 


Foto van de tienerkamer Signal bij het artikel 'Van een kinderkamer naar een tienerkamer'
18 november 2021

Van een kinderkamer naar een tienerkamer

Is de tijd voorbij van schattige sterren, hartjes of auto’s? Dan is het tijd voor een tienerkamer. Waarschijnlijk hebben ze ook al zelf in gedachte hoe ze dit voor ogen zien, maar met deze praktische tips gaat het nog makkelijker:
Flex eik en Flex wit in 2 verschillende hoekopstellingen
30 september 2021

Hét beste bureau van 2021

Bureaus zijn voor een (thuis)werkplek belangrijker dan ooit geworden, zeker het afgelopen jaar. Je zit er immers elke dag achter als het gaat om kantoorwerk of het maken van huiswerk. Gelukkig zijn er veel multifunctionele bureaus die ook nog leuk staan in de werkkamer of slaapkamer. Een plek waar je al je spullen kwijt kunt en met alle focus kunt werken. Al voor een klein budget vind je bij ons een super handig bureau. Het bureau Flex!
27 augustus 2021

Tips voor de kinderkamer van JeEigenKamer.nl

Is het tijd voor het inrichten van de kinderkamer? Gefeliciteerd! Nu je kindje 2 jaar is, is de babytijd voorbij. Nu is je zoon of dochter een peuter en daar hoort een eigen kamer bij. Maar waar moet je allemaal opletten bij de inrichting van een kinderkamer? Deze tips van je JeEigenKamer.nl helpen je op weg.
4 augustus 2021

Onze top 3 gamebureaus

Comfort is eigenlijk het allerbelangrijkste. Kies daarom een bureau dat voldoende ruimte biedt voor je knieën en benen. Kijk dus goed of een bureau voor jouw lengte geschikt is. Daarnaast is ook de ruimte voor al je game apparatuur essentieel: monitor en toetsenbord, muis, headset standaard, luidsprekers en andere accessoires. Aangezien al deze apparatuur behoorlijk wat weegt is het goed om te kijken naar een stevig bureau. Daarbij is het type materiaal en het frame van het bureau belangrijk.

Nu je weet waar je op moet letten bij het kopen van een game bureau is het tijd om de aanraders te bekijken. Wij hebben een top 3 voor je op rijtje gezet. Ontdek per bureau wat de voordelen zijn:

Sfeerfoto Grenen kajuitbed met nachttafel 'Lodge' wit
4 april 2019

Zo richt je een tienerkamer in

Wanneer de kinderen groter worden moet de kinderkamer plaats maken voor een echte tienerkamer. De kamer moet hip zijn, maar ook functioneel. Maar waar moet je beginnen? Er is tegenwoordig zoveel keuze vandaar dat wij een stappenplan hebben gemaakt. Met deze 9 praktische tips kom je al een heel eind: 

Foto van onze eigen koudschuimmatrassen in de maten 70x140, 90x190 en 90x200 cm.
29 januari 2016

Eigen collectie matrassen voor peuters, juniors en tieners!

Na een lange zoektocht langs de Nederlandse matrasfabrieken hebben wij een perfecte partner gevonden met wie wij onze eigen collectie matrassen zijn gaan maken. Matrassen speciaal voor kinderen en tieners. Perfect geoptimaliseerd voor kinderen met een gewicht tot 60 / 70 kg. en met 5 jaar fabrieksgarantie.