Uw winkelwagentje is leeg   

COMPLETE KAMERS

Bij jonge kinderen willen jongens vaker een stoere kamer. Meisjes houden vaker van roze of andere kleuren. Creëer een kamer waar je zoon of dochter blij van worden en zij heerlijk kunnen spelen, dromen of zich veilig terug kunnen trekken. U kunt op deze pagina al onze complete jongenskamers en complete meisjeskamers vinden. Bij tieners zijn de verschillen tussen jongens en meisjes minder groot. Daarom hebben wij ook voor tieners (zowel jongens als meisjes) vele combinaties. Veel plezier!


Kinderkamer Leaf met bed, nachtkastje, ladekast en kledingkast

Unieke kinderkamer Leaf

€ 586,00
Eenpersoons tienerbed Lodge met de 2-deurs kledingkast Lodge

Grenen tienerkamer Lodge

€ 898,00
Steiger look kamer Signal

Tienerkamer Signal steiger

€ 926,00
Flex tienerkamer voor jongens en meisjes met kajuitbed, boekenkast met vrolijke opbergboxen, bureau, rolcontainer en bijzettafeltje

Flexibele tienerkamer 'Flex' wit

€ 418,00
Minimalistische tienerkamer Elegance

Tienerkamer 'Elegance'

€ 844,00
Tienerkamer Merlin met ledikant, ladekast en driedeurs kledingkast

Strandkamer 'Breaker' voor tieners

€ 778,00
Romantisch kinderkamer 'Sweetheart' voor meisjes

Romantisch kinderkamer Sweetheart

€ 1077,00
Twijfelaar Lodge met de 1-deurs kledingkast Lodge en de 2-deurs kledingkast Lodge

Slaapkamer Lodge jongvolwassenen

€ 1707,00
Schattige kinderkamer Starry Night

Schattige kinderkamer Starry Night

€ 706,00
Race autokamer 24 Hours of Le Mans met raceautobed en kinder kledingkast

Raceautokamer 24 uur Le Mans

€ 768,00
Roze kinderkamer Anna met hartvormige handgrepen en fraaie prints

Meisjeskamer met hartjes 'Anna'

€ 288,00
Boomhutbed slaapkamer met boomhut halfhoogslaper

Complete boomhut slaapkamer met hoog

€ 589,00
Monsters kinderkamer

Monsters kinderkamer

€ 236,00
Roze kinderkamer met sterretjes en elfjes in lila kleur Arwen

Meisjeskamer met elfjes 'Arwen'

€ 198,00

Waar moet je op letten bij het inrichten van kinderkamers?

In kinderkamers draait alles om plezier en functionaliteit. Dit zijn de ruimtes waar kinderen spelen, studeren en slapen, dus het is belangrijk om ze goed in te richten. Met de complete kamers van JeEigenKamer.nl krijg je snel en gemakkelijk een goed overzicht van verschillende slaapkamerstijlen. Zo profiteer je ook nog van een mooie offerte op maat wanneer je in een keer een complete set koopt voor een kinder- of tienerkamer. 

Bedden

Als je op zoek bent naar een bed voor een kinderkamer, dan heb je vele opties. Van schattige kinderbedden tot stoere kinderbedden en bedden met thema’s zowel LEGO, Frozen en Spiderman. Als je twee kinderen hebt die een kamer delen, koop dan een stapelbed om ruimte te besparen. Of koop voor je kind een leuke praktische halfhoogslaper of hoogslaper. Voor de kinderen die groots willen slapen hebben we leuke twijfelaars in ons assortiment ook vind je er 1-persoons tienerbedden. Meet wel altijd goed de ruimte op voordat u een bed uitkiest. En zorg ervoor dat er bij een stapelbed genoeg ruimte is tussen het matras en het plafond om ongelukjes te voorkomen. 

Nachtkastjes

Naast een kinderbed biedt een nachtkastje ruimte voor een lamp, een klok en een paar favoriete boeken. Kies voor meer opbergruimte een nachtkastje met open planken, lades of een kast. Om de juiste maat te krijgen, moet de hoogte van het nachtkastje van je kind in de buurt komen van of gelijk zijn aan de hoogte van de top van het matras. 

Ladekasten 

Welk ladekast je kiest voor de kinderkamer hangt af van wat er in moet. Om alle kleding van je kind op te bergen, van sokken tot sweatshirts, kies je een ladekast meer meerdere lades. Zoals de commode ‘Starry Night’, ‘Locker’ in de kleur grijs of wit of een van onze andere leuke ladekasten die passen bij de slaapkamer die je dochter of zoon wenst.

Bureaus

Een goed bureau met veel ruimte is belangrijk voor je kind. Zo hebben ze alle ruimte om om te tekenen, schilderen of huiswerk te maken. Je vindt in ons assortiment verschillende soorten bureau in allerlei soorten en maten. Enkele van onze bureaus kun je zelfs op meerdere manieren monteren, zo past het bureau in elke kamer. 

Schattige meisjeskamer

Droomt je kind van een echte prinsessenkamer? Of wilt ze graag een slaapkamer met schattige sterren? In het kinderbed ‘Starry Night’ kan je kind uren in wegdromen. Een bureau met sterren hoort er natuurlijk ook bij zodat je dochter lekker kan schrijven en tekenen op haar kamer. Al haar kleding kan ze kwijt in de leuke 2-deurs kledingkast met prachtige sterren op deur en zelfs de knoppen hebben een ster-vorm. 


Stoere jongens en meisjeskamers 

Wilt je zoon of dochter een stoere slaapkamerstijl? Kijk dan eens naar de tiener bedbank ‘Breaker’. Een stoer bed met een hoge leuning zodat ze lekker kunnen chillen met vriendjes of vriendinnetjes. Je vindt er ook een bijpassende stoere kledingkast bij met wel 3 deuren. Ruimte genoeg dus om alle kleding in op te hangen. Is je kind helemaal weg van hutten bouwen? In de boomhut halfhoogslaper is iedere avond een feestje in de kinderkamer. De 2-deurs kledingkast en het stoere bureau maakt de kamer helemaal compleet.

Kinderkamers met thema’s 

In ons assortiment vind je ook slaapkamers met verschillende thema’s. Speciaal voor kids die ook in hun slaapkamer lekker willen spelen. Denk aan de LEGO kinderkamer, lekker bouwen aan het bed of opbergkastjes. Is hij of zij helemaal fan van auto’s? Hoe gaaf is het dan om in een autobed te slapen!? Denk aan de raceauto kamer ‘Le Mans’ of ga voor de stoere Cars jongenskamer, die natuurlijk ook erg leuk is voor stoere meiden!

Moderne tienerkamers 

Ook voor tieners hebben we super leuke kamers in ons assortiment. Denk dan aan meubels met een strakke en moderne stijl. Ook hebben tieners vaak veel ruimte nodig om al hun spullen op te bergen. Een bed met lades zoals het Kajuitbed ‘Signal’ is dan ideaal. In de bijpassende kledingkast is er genoeg ruimte om kleding op te bergen. Eerder op zoek naar een hoekbureau? Neem dan een kijkje bij de flexibele tienerkamer ‘Flex’ wit, ook daar hoort een slim ontworpen bed bij met opbergruimte en zelfs uitrolbare nachtkastjes.


Complete kinderkamer bestellen? Vraag een offerte aan

Of je kind of tiener nu op zoek is naar een roze prinsessenkamer of stoere kamer met auto’s of LEGO-stijl, je vindt het allemaal bij JeEigenKamer.nl. Heb je een vraag of advies nodig over een van onze kinder- of tienerkamers? Neem gerust contact met ons op. Ook als je meerdere artikelen van een slaapkamer wilt bestellen, maken wij voor jou een offerte op maat! Stuur gerust een e-mail naar info@jeeigenkamer.nl of bel naar 0888 33 22 22. Ons team staat voor je klaar. Bestel eenvoudig alle meubels voor de kinder- of tienerkamer.