Uw winkelwagentje is leeg   
2-deurs kledingkast 'SAPPHIRE'
Anoniem (25 april 2024)

5 / 5
Algemene beoordeling
5
Informatievoorziening Website
nvt   Persoonlijk contact Contact
5
Bestelling Bezorging
5
Voldoet aan verwachting Product
5
Kwaliteit
5
Klantbeoordeling product(en)
  • Genoeg opbergruimte
  • Mooie afwerking
  • Past perfect bij de kamer

Product(en)

Review

Fijne kast met genoeg opbergruimte. Mooie afwerking en lichte kleuren die bij de rest van de kamer passen. Erg blij mee.

Ladematras 'SELECT' 90 x 190 x 12 cm., hybride matras 'SELECT' 90 x 200 x 15 cm. en stoer kajuitbed 'HARBOR' wit met bedlade
Anoniem (25 april 2024)

5 / 5
Algemene beoordeling
5
Informatievoorziening Website
5
Persoonlijk contact Contact
5
Bestelling Bezorging
5
Voldoet aan verwachting Product
5
Kwaliteit
5
Klantbeoordeling product(en)

Review

Duidelijke handleiding om het bed in elkaar te krijgen. Dochter is er super blij mee.
Matrassen van jeeigenkamer.nl passen goed en slapen fijn. Snelle levering.

Slim tiener bureau 'FLEX' vintage
Anoniem (25 april 2024)

5 / 5
Algemene beoordeling
5
Informatievoorziening Website
nvt   Persoonlijk contact Contact
5
Bestelling Bezorging
5
Voldoet aan verwachting Product
5
Kwaliteit
5
Klantbeoordeling product(en)
  • Boodschap niet gelezen
  • Verder keurig 
  • Top bureau

Product(en)

Review

Ik heb dit bureau voor mezelf gekocht en ik ben er echt ontzettend blij mee. Het is heel mooi (nog veel mooier dan op de foto), en ook nog zeer kwalitatief en degelijk, met lekker veel opbergruimte bovendien. De bestelling en levering is allemaal keurig verlopen, en ik heb een bureau voor (hopelijk) de rest van mijn leven gevonden! Alles is goed verlopen, alleen vond ik het wel vreemd dat, ondanks dat ik meermaals de gelegenheid kreeg om een boodschap achter te laten voor de bezorger, dat die boodschap uiteindelijk duidelijk nooit gelezen is. Zowel bij jeeigenkamer.nl als bij de bezorgdienst zelf had ik hele nadrukkelijke instructies achtergelaten over hoe ze onze woning het beste konden bereiken (omdat geen enkele bezorger het ooit kan vinden hier) en uiteindelijk, op het moment van bezorging, werd ik alsnog gebeld met de vraag hoe hij in vredesnaam bij ons adres moest komen. En toen ik vroeg of hij mijn bericht dan niet gelezen had, was het antwoord "welk bericht?". Heel vreemd en een beetje frustrerend, vooral omdat dit betekende dat ikzelf weer (zoals altijd) een eind moest lopen om de bezorger op te halen, en dat hoopte ik nou juist eens één keer te vermijden...
Maar goed, uiteindelijk is het allemaal goed gekomen hoor en verder heb ik ook zeker geen klachten over de bezorging.

2-deurs kledingkast 'SAPPHIRE'
Chantal B. (25 april 2024)

5 / 5
Algemene beoordeling
5
Informatievoorziening Website
5
Persoonlijk contact Contact
5
Bestelling Bezorging
5
Voldoet aan verwachting Product
5
Kwaliteit
5
Klantbeoordeling product(en)
  • Duidelijke handleiding
  • Mooie kast
  • Goede prijs

Product(en)

Review

Mooie kast en dat voor die prijs. Materiaal is MDF, dus niet verstandig om kast meermaals in en uit elkaar te halen (voor geen enkele kast goed). Een hele duidelijke handleiding om de kast in elkaar te zetten. Alles spreekt voor zich.

Tienerbed 'ARCHER' berk met opbergruimte
Marlies v. G. (10 april 2024)

5 / 5
Algemene beoordeling
5
Informatievoorziening Website
5
Persoonlijk contact Contact
5
Bestelling Bezorging
5
Voldoet aan verwachting Product
5
Kwaliteit
5
Klantbeoordeling product(en)
  • Superleuk bed
  • Veel vakjes
  • Snel geleverd

Product(en)

Review

Super leuk bed... Onze dochter is er blij mee al die vakjes waar je leuke dingen in kan zetten Snelle levering

Tiener bureau 'TURN' kastanje
Gabie O. (10 april 2024)

5 / 5
Algemene beoordeling
5
Informatievoorziening Website
nvt   Persoonlijk contact Contact
5
Bestelling Bezorging
5
Voldoet aan verwachting Product
5
Kwaliteit
5
Klantbeoordeling product(en)
  • Nette levering
  • Mooie en degelijke kwaliteit

Product(en)

Review

Mijn dochter is superblij met het bureau en het staat erg mooi in haar nieuwe kamer (zie foto's).
Het bureau is van een mooie en degelijke kwaliteit en was ook goed in elkaar te zetten met de duidelijke handleiding.
Het enige nadeel was dat er 4 schroeven mistten, maar dit heb ik opgelost met schroeven die ik nog had liggen. Hierover heb ik dus ook geen contact opgenomen met uw klantenservice. Snelle en nette levering.

Tienerbed 'ARCHER' zwart met opbergruimte en 2-deurs kledingkast 'ARCHER' hangen en leggen
Frank G. (10 april 2024)

  • Duidelijke communicatie
  • Geen overdaad e-mails
  • Handig bed

Product(en)

Review

Mn zoon is er erg blij mee. Handig bed voor zn verzameling spullen :).
Degelijke kast met veel ruimte. Snelle en goede afhandeling. Geen overdaad aan emails, gewoon duidelijke communicatie.

Halfhoogslaper '4 CROSSES' met bureau, 2-deurs kledingkast 'STARRY NIGHT', bureau 'STARRY NIGHT', dubbelgeveerde 28-lats lattenbodem 90 x 200, kledingkast 'ELEGANCE' met 2 lades, hybride matras 'SELECT PLUS' 90 x 200 x 18 cm. en tienerbed 'ARCHER' grijs met opbergruimte
Maqsood A. (10 april 2024)

Review

My kids love their bed, table and their kast. It took some time to assemble but the instructions were clear. I am satisfied with the purchase. Please with the service provided to me. There was a broken piece of mirror delivered and Bas assisted me nicely with a replacement option. Also has pleasant experience while shopping for extra screws, went pretty smooth. No complaints. Service is great.

Dubbelgeveerde 28-lats lattenbodem 90 x 200, slim tiener bureau 'FLEX' zwart en tienerbed 'ESSENTIAL' met opbergruimte
Tim N. (10 april 2024)

4 / 5
Algemene beoordeling
4
Informatievoorziening Website
5
Persoonlijk contact Contact
4
Bestelling Bezorging
4
Voldoet aan verwachting Product
3
Kwaliteit
4
Klantbeoordeling product(en)

Review

Mijn zoon is erg blij met zijn nieuwe bed. Ook de opbergbakken onder het bed zijn erg praktisch De service was helemaal in orde.

Handig tienerbed 'SIDE BY SIDE' wit
Kellen P. (10 april 2024)

5 / 5
Algemene beoordeling
5
Informatievoorziening Website
5
Persoonlijk contact Contact
5
Bestelling Bezorging
5
Voldoet aan verwachting Product
5
Kwaliteit
5
Klantbeoordeling product(en)
  • Goede kwaliteit
  • Snelle levering

Product(en)

Review

Mijn dochter is erg blij met haar kamer. Erg mooi. snelle levering, goede kwaliteit en mooi product

Bureau 'STARRY NIGHT'
Anoniem (28 maart 2024)

5 / 5
Algemene beoordeling
5
Informatievoorziening Website
5
Persoonlijk contact Contact
5
Bestelling Bezorging
5
Voldoet aan verwachting Product
5
Kwaliteit
5
Klantbeoordeling product(en)
  • Wederom heel leuk bureau
  • Stevig
  • Snelle bezorging

Product(en)

Review

Wederom een heel leuk bureau van Je Eigen Kamer, dit is de 'Starry Night' ! Onze dochter is er heel blij mee.
Zit stevig in elkaar en ziet er mooi uit.
Andere dochter heeft bureau 'Counter', ook top! Ook deze keer een hele snelle bezorging!

Strak bureau 'SNOW' met 3 lades
Anoniem (28 maart 2024)

4 / 5
Algemene beoordeling
3.5
Informatievoorziening Website
nvt   Persoonlijk contact Contact
4
Bestelling Bezorging
4.5
Voldoet aan verwachting Product
4.5
Kwaliteit
3.5
Klantbeoordeling product(en)
  • Lekker stevig
  • Goede kwaliteit

Product(en)

Review

Mooi bureau, lekker stevig en goede kwaliteit