Uw winkelwagentje is leeg   
Tienerbed / bank met bedlade 'SOFI' grenen
Chantal W. (30 december 2015)

4.8 / 5
Algemene beoordeling
4
Informatievoorziening Website
5
Persoonlijk contact Contact
5
Bestelling Bezorging
5
Voldoet aan verwachting Product
5
Kwaliteit
5
Klantbeoordeling product(en)

  • Direct een logé
  • Goede adviezen
  • Snelle levering


Product(en)

  • Tienerbed / bank met bedlade 'Sofi' grenen (uit collectie)

Review

Mijn dochter is heel blij met haar bed. Er is meteen iemand blijven logeren.
Het matras ligt heerlijk en de bamboe tijk is heel fijn. Ik heb vooraf informatie gevraagd per mail en ben heel erg vriendelijk geholpen en heb goede adviezen gekregen. Levering was ook goed en snel.

Kajuitbed 'CABIN' eik met slimme kastjes
M. B. (11 december 2015)

4.6 / 5
Algemene beoordeling
4.5
Informatievoorziening Website
nvt   Persoonlijk contact Contact
4.5
Bestelling Bezorging
5
Voldoet aan verwachting Product
4.5
Kwaliteit
4.5
Klantbeoordeling product(en)
  • Goede afstemming van bezorging
  • Prima prijs/kwaliteitverhouding


Product(en)

Review

Goed bed van prima kwaliteit. Let wel op; de gebruiksaanwijzing is lastig te lezen (geprint op het verpakkingsmateriaal). Bezorging prima, keurig een bericht of het schikt en hoe laat men dan komt. Chauffeur was prima op tijd

Tienerbureau 'COUNTER' met achterwand
Anoniem (9 december 2015)

4.6 / 5
Algemene beoordeling
4.5
Informatievoorziening Website
4.5
Persoonlijk contact Contact
4.5
Bestelling Bezorging
5
Voldoet aan verwachting Product
4.5
Kwaliteit
4.5
Klantbeoordeling product(en)
  • Het bureau is precies zoals we hadden verwacht
  • Prettige service

Product(en)

Review

Het bureau is perfect! Mijn dochter is er heel blij mee en wij ook. Goede service en gratis bezorgd.

Slim tiener bureau 'FLEX' steiger
Sander d. H. (2 december 2015)

5 / 5
Algemene beoordeling
5
Informatievoorziening Website
5
Persoonlijk contact Contact
5
Bestelling Bezorging
5
Voldoet aan verwachting Product
5
Kwaliteit
5
Klantbeoordeling product(en)
  • Flexibel op te zetten bureau
  • Aardige chauffeur!
  • Topservice!

Product(en)

Review

Kan niet anders zeggen dan dat het super is!! Ik ben er heel blij mee. Veel werkruimte, veel opbergruimte en het is heel fijn dat je zelf kan bepalen waar de kastjes komen. De levering was super!

Bureau 'SIDE BY SIDE' grijs
Barbara v. D. (2 december 2015)

4.6 / 5
Algemene beoordeling
5
Informatievoorziening Website
nvt   Persoonlijk contact Contact
5
Bestelling Bezorging
4.5
Voldoet aan verwachting Product
4
Kwaliteit
4.5
Klantbeoordeling product(en)

  • Goed tijdsindicatie bij bezorging
  • Mooi bureau


Product(en)

  • Bureau 'Side By Side' grijs (uit collectie)

Review

Mooi bureau! Mijn zoon is er blij mee Bezorging perfect! Fijn dat de tijd niet zo ruim is als de hele middag of zo

Planes kinderbed 'DUSTY' met 2 opberglades
Anoniem (1 december 2015)

4 / 5
Algemene beoordeling
4.5
Informatievoorziening Website
4
Persoonlijk contact Contact
4.5
Bestelling Bezorging
4.5
Voldoet aan verwachting Product
2
Kwaliteit
4.5
Klantbeoordeling product(en)

  • Snelle levering
  • Tegenvallende prijs-kwaliteit



Product(en)

  • Planes kinderbed 'Dusty' met 2 opberglades (uit collectie)

Review

Prijs-/kwaliteitsverhouding is achteraf gezien niet erg goed. Kwaliteit van het product is minder voor de prijs die je ervoor hebt betaald.

3-deurs kledingkast met nis 'AMBER'
Andy C. (30 november 2015)

4 / 5
Algemene beoordeling
4
Informatievoorziening Website
3
Persoonlijk contact Contact
5
Bestelling Bezorging
5
Voldoet aan verwachting Product
3
Kwaliteit
4
Klantbeoordeling product(en)
  • Snelle levering
  • Hele mooie kast



Product(en)

  • 3-Deurs kledingkast met nis 'Amber' (uit collectie)

Review

Mooie kast, voldoet aan verwachtingen. Snelle bezorging! Geen klachten...

Superstoere brandweer autobed 'ALERT'
Natasja M. (27 november 2015)

3.3 / 5
Algemene beoordeling
3
Informatievoorziening Website
3
Persoonlijk contact Contact
3
Bestelling Bezorging
3
Voldoet aan verwachting Product
3
Kwaliteit
5
Klantbeoordeling product(en)
  • Gaaf en stevig bed
  • Snelle en goede levering
  • Prettig persoonlijk contact

Product(en)

  • Superstoere brandweer autobed 'Alert' (uit collectie)

Review

We zijn erg blij met het bed en ook onze kleine jongen was euforisch toen hij zijn autobed zag :) Het is een mooi en stevig bed waar je wel even de tijd voor moet nemen om hem in elkaar te zetten (zijn erg veel losse onderdelen). Het stuur dat je op de foto's ziet, hebben we los aangeschaft ergens online en erop geplaatst (omdat onze zoon het anders geen echt autobed vond) ;) Alles verliep goed en ook aan de telefoon erg goed te woord gestaan.

Koudschuim matras 90x200x17 met afneembare hoes, kajuitbed 'CABIN' eik met slimme kastjes en lattenbodem 90 x 200 cm. met 28 latten
P. S. (24 november 2015)

  • Informatie en bezorging prima
  • Fraai bed 

Product(en)

Review

We konden helaas niet meer foto's van de kamer sturen omdat de slaapkamer niet zo groot is vandaar

Tienerbed 'PERKY' eik met lades
Ellen v. E. (16 november 2015)

4.7 / 5
Algemene beoordeling
5
Informatievoorziening Website
nvt   Persoonlijk contact Contact
5
Bestelling Bezorging
4.5
Voldoet aan verwachting Product
4
Kwaliteit
5
Klantbeoordeling product(en)
  • Fijn bezorging
  • Mooi bed
  • Losse lades staan soms slordig



Product(en)

  • Tienerbed 'Perky' eik met lades (uit collectie)

Review

Gaaf bed, alleen jammer dat de lades los op de grond staan daardoor zijn ze moeilijk recht te houden en staat het al vlug slordig als ze iets scheef onder het bed staan.

Slim tiener bureau 'FLEX' wit
Anoniem (15 november 2015)

3.4 / 5
Algemene beoordeling
3
Informatievoorziening Website
nvt   Persoonlijk contact Contact
4
Bestelling Bezorging
3
Voldoet aan verwachting Product
3
Kwaliteit
4
Klantbeoordeling product(en)
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Bezorging was top!

Product(en)

  • Slim tiener bureau 'Flex' wit (uit collectie)

Review

Onze dochter is heel erg blij met haar nieuwe bureau.
We moeten alleen het deurtje er nog inhangen.

Paars tienerbed voor meiden 'PRETTY' (90x200 cm) en wandkast 'PRETTY' voor de paarse kinderkamer
Anoniem (5 november 2015)

  • Goede service
  • Flexibele bezorging
  • Heel blij met bed en wandkast



Product(en)

  • Paars tienerbed voor meiden 'Pretty' (90x200 cm) (uit collectie)
  • Wandkast 'Pretty' voor de paarse kinderkamer (uit collectie)

Review

Mijn dochter is heel blij met haar bed en wandkastje.
Ze kan haar spulletjes kwijt en logeetjes hebben altijd een plekje.
De producten voldeden prima aan de verwachtingen. Mijn ervaringen met de service van ' je eigen kamer' is heel goed. Het contact via de mail loopt goed. Zaken rondom de levering gaan ook telefonisch prima. De bezorging was flexibel en levert volgens afspraak en heel correct.