Uw winkelwagentje is leeg   
Tienerbed 'FOLK' met achterwand en opberglade
Anoniem (26 augustus 2015)

3.3 / 5
Algemene beoordeling
3
Informatievoorziening Website
4
Persoonlijk contact Contact
3
Bestelling Bezorging
4
Voldoet aan verwachting Product
3
Kwaliteit
3
Klantbeoordeling product(en)
  • Goede levering
  • Snelle service
  • Erg blij met het bed



Product(en)

  • Tienerbed 'Folk' met achterwand en opberglade (uit collectie)

Review

Vanaf de eerste dag heeft onze dochter heerlijk in haar nieuwe bed geslapen.
Na de montage hebben we nog even op internet gekeken of er andere webwinkels zijn die dit bed verkopen. Dit blijkt het geval en wat prijs betreft zit er niet veel verschil tussen. Het grote voordeel van JeEigenKamer.nl is de snelle levertijd. Waar bij andere webwinkels de levertijd 6 tot 10 weken is, is dat bij JeEigenKamer.nl slechts 2 tot 4 dagen.
We zijn er erg blij mee en hebben zeker geen spijt van onze aankoop. Tienerbed Folk met achterwand en bedlade besteld via de website. Van de vervoerder kregen we een mail met tijd van levering die ook netjes werd nagekomen. Het pakket was goed beschermd ingepakt en de inhoud was dan ook onbeschadigd. Echter bij de montage bleek dat de bodemplaten van de laatjes niet waren meegeleverd. Gelukkig konden we nog wel de rest van het bed in elkaar zetten en kon onze dochter toch dezelfde dag in haar nieuwe bed slapen.
De volgende dag telefonisch contact opgenomen met de klantenservice waaraan we de nummers van de ontbrekende onderdelen konden doorgeven. Diezelfde dag kregen we een bevestiging dat de onderdelen bij de fabriek waren besteld en na een paar dagen kregen we de bodemplaatjes thuisgestuurd.
Prima service, bedankt!

Jeep kinderbed 'SAFARI'
Roseboom (20 augustus 2015)

  • In één woord: SUPER!
  • Leuke eyecatcher
  • Helemaal blij

Product(en)

  • Jeep kinderbed 'Safari' (uit collectie)

Review

Ja super aankoop ons zoontje van 2.5 slaapt er heerlijk in dit bed is echt een eyecather in zijn slaapkamer en nu compleet af met dit bed helemaal blij mee!! Ik kan niks anders zeggen dan SUPER!!!!
Zoals jullie zien is de kamer van onze zoon helemaal leuk geworden dit bed maakte het af!!
Bedankt

Mvg amanda roseboom

Slim tiener bureau 'FLEX' wit
Mertens (10 augustus 2015)

4 / 5
Algemene beoordeling
4
Informatievoorziening Website
4
Persoonlijk contact Contact
4
Bestelling Bezorging
4
Voldoet aan verwachting Product
4
Kwaliteit
4
Klantbeoordeling product(en)
  • Fijn en mooi bureau
  • Prima bezorging



Product(en)

  • Slim tiener bureau 'Flex' wit (uit collectie)
Handig tienerbed met veel opbergruimte 'NEXT'
Wendy d. K. (7 augustus 2015)

4.2 / 5
Algemene beoordeling
5
Informatievoorziening Website
5
Persoonlijk contact Contact
nvt   Bestelling Bezorging
4
Voldoet aan verwachting Product
3
Kwaliteit
4
Klantbeoordeling product(en)
  • Zelf opgehaald
  • Superblij met haar nieuwe bed!

Product(en)

  • Handig tienerbed met veel opbergruimte 'Next' (uit collectie)

Review

Ons kind is superblij met haar nieuwe bed! Wij hebben het bed zelf opgehaald.

Tienerbed 'FOLK' met achterwand en opberglade
Coenjaerts (31 juli 2015)

3.5 / 5
Algemene beoordeling
4
Informatievoorziening Website
4
Persoonlijk contact Contact
4
Bestelling Bezorging
3
Voldoet aan verwachting Product
3
Kwaliteit
3
Klantbeoordeling product(en)
  • Goede service en communicatie
  • Online meubels kopen is meegevallen
  • Bedden voldoen prima
  • Bamboe tijk superzacht

Product(en)

  • Tienerbed 'Folk' met achterwand en opberglade (uit collectie)

Review

Beide kinderen zijn super blij. Bedden voldoen prima aan verwachting. Normaal zijn we wel eens wat huiverig voor het online bestellen van dit soort aankopen, maar na het lezen van de reviews durfde we hier wel te bestellen en we zijn blij dat we dit gedaan hebben. Wat ons opviel was dat alles zeer stevig was ingepakt. Top! De matras hadden we met bamboe tijk besteld, en dit is super zacht. service is super, de levertijd zou 4 weken zijn, s'avonds besteld, dag erna werd ik al gebeld dat van deze bedden een pallet was binnengekomen. Mocht kiezen of ik ze al meteen wilde hebben of samen met de matras die na ongeveer anderhalve week klaar zou zijn. Dat is pas service!

Bezorging ook prima, helaas door diverse ongevallen was de weg afgesloten en vond levering pas de dag na de afgesproken dag plaats, maar goed gecommuniceerd. Was overmacht. Geen probleem. Dag erna keurig bezorgd door zeer vriendelijke bezorger.

Kajuitbed 'CABIN' eik met slimme kastjes
Anoniem (22 juli 2015)

3.4 / 5
Algemene beoordeling
3
Informatievoorziening Website
nvt   Persoonlijk contact Contact
4
Bestelling Bezorging
3
Voldoet aan verwachting Product
3
Kwaliteit
4
Klantbeoordeling product(en)
  • Top bezorging
  • Flinke klus
  • Gaaf bed!

Product(en)

Review

Onze zoon was erg trots op zijn nieuwe bed! Het in elkaar zetten was een flinke klus, maar het resultaat mag er wezen! Snel en netjes bezorgd. Fijn dat er vooraf via de mail en telefonisch nog contact is over de bezorgtijd!

Slim tiener bureau 'FLEX' wit
Tisseur (22 juli 2015)

3.3 / 5
Algemene beoordeling
5
Informatievoorziening Website
3
Persoonlijk contact Contact
3
Bestelling Bezorging
3
Voldoet aan verwachting Product
3
Kwaliteit
3
Klantbeoordeling product(en)

  • Top website!
  • Gaaf bureau met veel ruimte


Product(en)

  • Slim tiener bureau 'Flex' wit (uit collectie)

Review

Ondanks alle Lego op haar bureau heeft Sanne nog genoeg ruimte om zich voor te bereiden op groep 4. Ze is heel erg blij met alle ruimte, ook om haar spullen op te bergen.

Kajuitbed 'CABIN' wit met slimme kastjes en kajuitbed 'ROCKY' paars met kastjes en lades
Faassen (18 juli 2015)

  • Mooie en goede kwaliteit!
  • Levering volgens afspraak
  • Kinderen zijn heel blij

Product(en)

Elegant kinderbureau 'ARWEN'
Anoniem (13 juli 2015)

3.7 / 5
Algemene beoordeling
4
Informatievoorziening Website
3
Persoonlijk contact Contact
3
Bestelling Bezorging
4
Voldoet aan verwachting Product
4
Kwaliteit
4
Klantbeoordeling product(en)
  • Goede informatievoorziening online
  • Bureau voldoet aan alle verwachtingen

Product(en)

  • Elegant kinderbureau 'Arwen' (uit collectie)
Ruime 2-deurs kledingkast 'NEXT' blauw en handig tienerbed met veel opbergruimte 'NEXT'
Anoniem (11 juli 2015)

3.6 / 5
Algemene beoordeling
4
Informatievoorziening Website
nvt   Persoonlijk contact Contact
4
Bestelling Bezorging
4
Voldoet aan verwachting Product
3
Kwaliteit
3
Klantbeoordeling product(en)

  • Mooi bed icm de blauwe kast
  • Snelle levering
  • Veel werk om in elkaar te zetten



Product(en)

  • Ruime 2-deurs kledingkast 'Next' blauw (uit collectie)
  • Handig tienerbed met veel opbergruimte 'Next' (uit collectie)

Review

Ontzettend veel werk om in elkaar te zetten, maar het resultaat is er wel naar.

Strak tienerbed 'GAME'
Ina B. (10 juli 2015)

3 / 5
Algemene beoordeling
3
Informatievoorziening Website
3
Persoonlijk contact Contact
3
Bestelling Bezorging
3
Voldoet aan verwachting Product
3
Kwaliteit
3
Klantbeoordeling product(en)
  • Supergaaf bed
  • Prettige levering
  • 190 cm. ipv 200 cm.

Product(en)

  • Strak tienerbed 'Game' (uit collectie)

Review

Helaas had ik niet goed naar de maat gekeken en ging er vanuit dat hij 2 meter zou zijn in plaats van 190.
Ik heb een stuk van het matras gehaald en is het toch nog goed gekomen.ik blij, zoon Rico nog veel meer.

Groetjes Ina Het bed van Rico staat super in zijn nieuwe tienerkamer .snel geleverd en na een telefoontje van de chauffeur ook nog eens stipt op de afgesproken tijd.

Groetje Ina

Tienerbed 'FOLK' met achterwand en opberglade
Bart R. (1 juli 2015)

3 / 5
Algemene beoordeling
3
Informatievoorziening Website
3
Persoonlijk contact Contact
3
Bestelling Bezorging
3
Voldoet aan verwachting Product
3
Kwaliteit
3
Klantbeoordeling product(en)
  • Mooi bed
  • Snelle levering
  • Veel onderdelen

Product(en)

  • Tienerbed 'Folk' met achterwand en opberglade (uit collectie)

Review

Mooi bed, wel wat ingewikkeld om zelf in elkaar te zetten vanwege de vele onderdelen .Maar het is wel gelukt ! Super snelle levering !!