Uw winkelwagentje is leeg   
Zachtroze bureau met print 'BUTTERFLY'
Peggy M. (18 januari 2017)

4.5 / 5
Algemene beoordeling
4.5
Informatievoorziening Website
4.5
Persoonlijk contact Contact
4.5
Bestelling Bezorging
4.5
Voldoet aan verwachting Product
4.5
Kwaliteit
4.5
Klantbeoordeling product(en)
  • Prettig afspraken maken
  • Superleuk bureau!

Product(en)

  • Zachtroze bureau met print 'Butterfly' (uit collectie)

Review

Heel erg blij ermee! Allemaal goed gegaan!

Handig tienerbed 'SIDE BY SIDE' eik
Wubben (11 januari 2017)

4.5 / 5
Algemene beoordeling
4.5
Informatievoorziening Website
4.5
Persoonlijk contact Contact
4.5
Bestelling Bezorging
4.5
Voldoet aan verwachting Product
4.5
Kwaliteit
4.5
Klantbeoordeling product(en)
  • Snelle levering
  • Prima prijs/kwaliteit verhouding
  • Veel opbergruimte

Product(en)

  • Handig tienerbed 'Side By Side' eik (uit collectie)

Review

Geachte lezer ,

Deze website een echte aanrader goede service en een perfecte levering top bedankt.
Super mooi bed voor een mooie prijs echt goede kwaliteit .
Heel veel opberg ruimte.
Mijn zoon is er superblij mee en slaapt heerlijk.
Groetjes Nancy.

Kajuitbed 'CABIN' wit met slimme kastjes
Marleen d. K. (10 januari 2017)

4.3 / 5
Algemene beoordeling
4.5
Informatievoorziening Website
4.5
Persoonlijk contact Contact
4.5
Bestelling Bezorging
4
Voldoet aan verwachting Product
4
Kwaliteit
4
Klantbeoordeling product(en)
  • Prettige service
  • Goed bed met veel opbergruimte
  • Let op bij montage

Product(en)

Review

Stevig bed wat prima in elkaar te zetten was na het zorgvuldig lezen van de instructies. Je hebt 2 opties. Na alle onderdelen uitgelegd en uitgeteld te hebben, was het te doen. Door alle schroefjes op mast te leggen weet je welke je waar nodig hebt. In maat is er soms wrinig verschil, in aantal wel, en die staan weer op het instructievel. In hele kleine cijfers en letters, dus uittellen vooraf is gewenst!
Verder is het prettig als je met 2 personen bent, je moet op een gegeven moment een plank tussen het hoofd en voet board schroeven. Wel even opletten met het vastzetten van achterplaat, je schroeft er snel te ver doorheen wat er niet netjes uitziet aan de voorkant.
Nu het af zijn mijn dochter en ik erg tevreden. Stevig en mooi. Fijne opbergruimte! Regelmatig via mail contact gehad en zeer goed en vriendelijk geholpen. Ook chauffeur en bijrijder hielpen me prima!

Ladekastje en spiegel met hartjes
Van d. W. (7 januari 2017)

4.2 / 5
Algemene beoordeling
4
Informatievoorziening Website
nvt   Persoonlijk contact Contact
5
Bestelling Bezorging
5
Voldoet aan verwachting Product
3
Kwaliteit
4
Klantbeoordeling product(en)
  • Snell levering ondanks feestdagen
  • Perfect kast voor Mare



Product(en)

  • Ladekastje en spiegel met hartjes (uit collectie)

Review

Mijn dochter Mare (3) is er erg blij mee, mooie kleuren en handgreepjes, ze kan overal goed bij en de kast makkelijk open krijgen. Misschien op een later moment nog uitbreiden met de kledingkast.. De mail en telefoontje van de transporteur kwam eerder dan de bevestiging van de bestelling. Daardoor dacht ik eerst dat de bestelling misschien niet gelukt was. Wellicht kwam het door de feestdagen?

Landelijk tienerbed 'PROVENCE', tienerbureau 'PROVENCE' met 3 lades op wieltjes en nachtkastje 'PROVENCE' met 2 lades
Marco d. J. (5 januari 2017)

  • Goede kwaliteit
  • Duidelijke handleiding 
  • Snelle bezorging

Product(en)

  • Landelijk tienerbed 'Provence' (uit collectie)
  • Tienerbureau 'Provence' met 3 lades op wieltjes (uit collectie)
  • Nachtkastje 'Provence' met 2 lades (uit collectie)

Review

Het was boven onze verwachting. Het is toch altijd even spannend als je iets ongezien online besteld
Goede kwaliteit en met de duidelijke beschrijving makkelijk in elkaar te zetten bezorging was na 4 dagen. Echt super en binnen de afgesproken tijd

Stapelbed 'DIVAN' wit
Loubna (5 januari 2017)

4.4 / 5
Algemene beoordeling
4
Informatievoorziening Website
4.5
Persoonlijk contact Contact
4.5
Bestelling Bezorging
4.5
Voldoet aan verwachting Product
4.5
Kwaliteit
4.5
Klantbeoordeling product(en)
  • Mooie kwaliteit!
  • Prima service en levering

Product(en)

Review

De kinderen waren heel blij met het stapelbed. Ikzelf ben ook heel tevreden over de kwaliteit van het product Ik heb hele goede ervaringen met de service. Het stapelbed kwam netjes op tijd aan.

Tienerbed 'CUDDLE' met 2 ruime lades
Verstay (4 januari 2017)

4.5 / 5
Algemene beoordeling
4.5
Informatievoorziening Website
4.5
Persoonlijk contact Contact
4.5
Bestelling Bezorging
4.5
Voldoet aan verwachting Product
4.5
Kwaliteit
4.5
Klantbeoordeling product(en)
  • Echt een mooi bed
  • Prima en snel geleverd

Product(en)

  • Tienerbed 'Cuddle' met 2 ruime lades (uit collectie)

Review

Onze zoon wassen erg blij met zijn nieuwe bed.
Staat erg mooi zijn slaapkamer. Het bed werd op de afgesproken tijd geleverd.

Handig tienerbed 'SIDE BY SIDE' eik
Anoniem (4 januari 2017)

4.1 / 5
Algemene beoordeling
3
Informatievoorziening Website
4
Persoonlijk contact Contact
4.5
Bestelling Bezorging
4
Voldoet aan verwachting Product
4
Kwaliteit
5
Klantbeoordeling product(en)

  • Goede afspraken gemaakt met JeEigenKamer.nl
  • Stevig bed!



Product(en)

  • Handig tienerbed 'Side By Side' eik (uit collectie)
Jeep kinderbed 'SAFARI'
Anoniem (29 december 2016)

4.5 / 5
Algemene beoordeling
4.5
Informatievoorziening Website
4.5
Persoonlijk contact Contact
4.5
Bestelling Bezorging
4.5
Voldoet aan verwachting Product
4.5
Kwaliteit
4.5
Klantbeoordeling product(en)

  • Supertrotse zoon
  • Perfect levering
  • Goed bed, mooie kwaliteit


Product(en)

  • Jeep kinderbed 'Safari' (uit collectie)

Review

Het is een top bed! Goede kwaliteit voor een leuke prijs!
We hadden het bed op een andere site gezien, maar die had een langere levertijd. Vandaar de keuze voor jullie.
Onze zoon is er superblij mee, en neemt trots iedereen die langskomt mee naaar z'n kamer. Om zijn 'autobed' te laten zien. Hele duidelijke website, met alle benodigde informatie!
We hebben geen persoonlijk contact gehad.
De bezorging was goed! We kregen een mail met de bevestiging, en daarna wanneer de bezorger zou komen. En dat verliep keurig zoals afgesproken.

Meisjes kinderbed 'ARWEN'
Lilit (20 december 2016)

4.5 / 5
Algemene beoordeling
4.5
Informatievoorziening Website
4.5
Persoonlijk contact Contact
4.5
Bestelling Bezorging
4.5
Voldoet aan verwachting Product
4.5
Kwaliteit
4.5
Klantbeoordeling product(en)
  • Bestelling snel kunnen afhalen
  • Hele mooie eye-catcher

Product(en)

  • Meisjes kinderbed 'Arwen' (uit collectie)

Review

Mijn dochter was heel blij. Kamer word mooier. Ik ben blij dat ik heb uw service gekozen. Ik heb mijn bestelling op tijd gekregen. Bedankt!!!

Slim tiener bureau 'FLEX' wit en 3 x opbergboxen 'FLECK' antraciet
F. V. A. (19 december 2016)

3.9 / 5
Algemene beoordeling
4
Informatievoorziening Website
4
Persoonlijk contact Contact
4.5
Bestelling Bezorging
4
Voldoet aan verwachting Product
3
Kwaliteit
4
Klantbeoordeling product(en)
  • Keurige bezorging
  • Zoon maakt elke keer netjes zijn huiswerk

Product(en)

Review

Onze zoon was er erg blij mee. Hij maakt nu elke keer netjes zijn huiswerk aan zijn nieuwe bureau. Er werd netjes gebeld of we rond de bezorgtijd thuis waren. En het werd keurig afgeleverd tussen de aangeven tijd.

Brocant tienerbed 'DU LUC' 90 x 200 zwart
Anoniem (15 december 2016)

4.4 / 5
Algemene beoordeling
5
Informatievoorziening Website
nvt   Persoonlijk contact Contact
5
Bestelling Bezorging
4
Voldoet aan verwachting Product
4
Kwaliteit
4
Klantbeoordeling product(en)

  • Mooi en stevig bed
  • Frozen - stijl
  • Snelle levering


Product(en)

  • Brocant tienerbed 'Du Luc' 90 x 200 zwart (uit collectie)

Review

Heel blij met het mooie nieuwe bed voor onze dochter Senna!