Uw winkelwagentje is leeg   
Slim tiener bureau 'FLEX' wit
Anoniem (23 maart 2017)

3.8 / 5
Algemene beoordeling
4
Informatievoorziening Website
nvt   Persoonlijk contact Contact
4
Bestelling Bezorging
4
Voldoet aan verwachting Product
3
Kwaliteit
4
Klantbeoordeling product(en)

  • Mooi bureau
  • Levering in orde


Product(en)

Review

Mijn dochter werd 10 en kreeg dit bureau voor haar verjaardag. Ze was super verrast en erg blij met de opstelling van het bureau!

Boomhut kinderbed 'CABANA'
Willy N. (21 maart 2017)

4 / 5
Algemene beoordeling
4
Informatievoorziening Website
4
Persoonlijk contact Contact
5
Bestelling Bezorging
4
Voldoet aan verwachting Product
3
Kwaliteit
4
Klantbeoordeling product(en)
  • Levering ok
  • Leuk bed
  • Lichter dan verwacht

Product(en)

  • Boomhut kinderbed 'Cabana' (uit collectie)

Review

goeie kwaltiteit
een beetje licht alles was ok vanaf het begin tot het einde bestelling t/m levering

Handig tienerbed met veel opbergruimte 'RELAX'
Willems (17 maart 2017)

4.6 / 5
Algemene beoordeling
5
Informatievoorziening Website
nvt   Persoonlijk contact Contact
4.5
Bestelling Bezorging
4.5
Voldoet aan verwachting Product
4.5
Kwaliteit
4.5
Klantbeoordeling product(en)
  • Bezorging netjes en beleefd
  • Goede kwaliteit
  • USB aansluiting is geweldig

Product(en)

  • Handig tienerbed met veel opbergruimte 'Relax' (uit collectie)

Review

Het bed is zoals we het verwacht hadden. We hadden het eerder gezien bij van asten in tilburg. Had alleen een andere naam daar.
De kwaliteit is goed. Onze zoon vind hem geweldig. Vooral de usb aan sluitingen . Informatie was goed en duidelijk.
We hebben het via het internet besteld.
Ze waren een uur tevroeg , maar de bezorger waren netjes en beleefd

Grenen kajuitbed met nachttafel 'LODGE' wit
Anoniem (15 maart 2017)

4.5 / 5
Algemene beoordeling
4.5
Informatievoorziening Website
4.5
Persoonlijk contact Contact
4.5
Bestelling Bezorging
4.5
Voldoet aan verwachting Product
4.5
Kwaliteit
4.5
Klantbeoordeling product(en)

  • Fraaie kwaliteit
  • Snelle levering
  • Goed op te zetten


Product(en)

Review

Het product voldoet prima en mijn dochter is erg blij met haar bed. Bij het in elkaar zetten moet goed worden opgelet omdat niet elk component een nummer bevat. Uiteindelijk klopt alles maar neem gerust de tijd. Aankoop ging soepel en aan levering was conform afspraak snel (3 dagen).

Brocant tienerbed 'DU LUC' 90 x 200 zwart
Anoniem (10 maart 2017)

4.7 / 5
Algemene beoordeling
4.5
Informatievoorziening Website
nvt   Persoonlijk contact Contact
5
Bestelling Bezorging
5
Voldoet aan verwachting Product
4.5
Kwaliteit
4.5
Klantbeoordeling product(en)
  • Zeer snelle levering
  • Superleuk bed

Product(en)

  • Brocant tienerbed 'Du Luc' 90 x 200 zwart (uit collectie)

Review

Mooi stevig bed. Mijn dochter is er erg blij mee. Prima service en zeer snelle levering.

Handig tienerbed 'SIDE BY SIDE' grijs
Anoniem (9 maart 2017)

4.4 / 5
Algemene beoordeling
4
Informatievoorziening Website
4.5
Persoonlijk contact Contact
4
Bestelling Bezorging
5
Voldoet aan verwachting Product
4
Kwaliteit
5
Klantbeoordeling product(en)
  • Fijn contact met Bas
  • Stevig bed

Product(en)

  • Handig tienerbed 'Side By Side' grijs (uit collectie)
Tienerbed 'FOLK' met achterwand en opberglade
Martine N. (8 maart 2017)

4.5 / 5
Algemene beoordeling
4.5
Informatievoorziening Website
4.5
Persoonlijk contact Contact
4.5
Bestelling Bezorging
4.5
Voldoet aan verwachting Product
4.5
Kwaliteit
4.5
Klantbeoordeling product(en)
  • Prima levering
  • Prettig contact
  • Goed bed

Product(en)

  • Tienerbed 'Folk' met achterwand en opberglade (uit collectie)

Review

Martine slaapt er heerlijk op. informatie van de website was voldoende. Contact met JeEigenKamer.nl was ook prima.
Levering dik in orde!

Zachtroze kinderbed of tienerbed 'BUTTERFLY', zachtroze 2-deurs kledingkast 'BUTTERFLY', kajuitbed 'SIGNAL' steiger met lades, kledingkast 'SIGNAL' steiger met 2 lades en bureau 'SIGNAL' steiger met lade
Reem S. (28 februari 2017)

  • First online buy
  • Fast delivery
  • Good quality

Product(en)

Review

I am totally satisfied about the designs and the quality of my children bedrooms,and my children are very happy as well.
Even the price is good. It was my first time to make shopping online.The designs are very attractive. So I called the company and they confirmed all the mentioned information on the website. Regarding the delivery it didn't take long time .

Romantisch 2-persoons hemelbed 'COLONIAL'
Anoniem (24 februari 2017)

3.5 / 5
Algemene beoordeling
4
Informatievoorziening Website
3
Persoonlijk contact Contact
4
Bestelling Bezorging
4
Voldoet aan verwachting Product
3
Kwaliteit
3
Klantbeoordeling product(en)

  • Eyecatcher
  • Nette bezorging


Product(en)

  • Romantisch 2-persoons hemelbed 'Colonial' (uit collectie)

Review

ben er zelf eg blij mee, kleur van de gordijnen past mooi in de kamer,
het bed is de eyecatcher van de kamer geworden Er werd bij bezorging netjes een kleine tijdvak aangeven wanneer t kwam, en de dozen keurig in de gang bezorgd.

Halfhoogslaper 'COTTAGE' met bureau
HJA E. (11 februari 2017)

4.3 / 5
Algemene beoordeling
3
Informatievoorziening Website
5
Persoonlijk contact Contact
5
Bestelling Bezorging
4
Voldoet aan verwachting Product
4
Kwaliteit
5
Klantbeoordeling product(en)
  • Perfecte levering
  • Gaaf bed
  • Eigen bureau

Product(en)

  • Halfhoogslaper 'Cottage' met bureau (uit collectie)

Review

Onze dochter was enorm in haar element. Ze speelt nu elke dag op haar kamer en is met het buro erg blij, want ze kan nu elke dag op haar kamer werken :-)

Tienerbed 'STOCK' wit met lade
Carole L. (9 februari 2017)

4.4 / 5
Algemene beoordeling
4
Informatievoorziening Website
4.5
Persoonlijk contact Contact
4.5
Bestelling Bezorging
4.5
Voldoet aan verwachting Product
4.5
Kwaliteit
4.5
Klantbeoordeling product(en)
  • Goede prijs/kwaliteit
  • Goede levering



Product(en)

  • Tienerbed 'Stock' wit met lade (uit collectie)

Review

Super leuk bed met genoeg ruimte onder het bed
Voor spulletjes, me dochter is er super blij mee echt een
Leuk bed voor een leuke prijs.

Kajuitbed 'SIGNAL' steiger met lades
Edwin vd. C. (8 februari 2017)

4.6 / 5
Algemene beoordeling
4.5
Informatievoorziening Website
4.5
Persoonlijk contact Contact
4.5
Bestelling Bezorging
5
Voldoet aan verwachting Product
4.5
Kwaliteit
4.5
Klantbeoordeling product(en)

Review

De slaapkamer is nu helemaal compleet met een nieuw bed. Ons zoontje verheugd zich om vanavond voor de eerste keer in te slapen. Bezorging was prima, snel en vlot. Het handvat is beschadigd, wij gaan ervan uit dat wij snel een nieuwe ontvangen.

Reactie JeEigenKamer.nl: Beste Edwin, Onze excuses voor de vervelende schade. Wij hebben deze week een nieuwe handgreep naar u laten versturen direct vanaf de fabriek. We verwachten dat u deze deze week nog zult ontvang en wensen u veel plezier met uw aankoop.