Uw winkelwagentje is leeg   

Onze top 3 gamebureaus

Comfort is eigenlijk het allerbelangrijkste. Kies daarom een bureau dat voldoende ruimte biedt voor je knieën en benen. Kijk dus goed of een bureau voor jouw lengte geschikt is. Daarnaast is ook de ruimte voor al je game apparatuur essentieel: monitor en toetsenbord, muis, headset standaard, luidsprekers en andere accessoires. Aangezien al deze apparatuur behoorlijk wat weegt is het goed om te kijken naar een stevig bureau. Daarbij is het type materiaal en het frame van het bureau belangrijk.

Nu je weet waar je op moet letten bij het kopen van een game bureau is het tijd om de aanraders te bekijken. Wij hebben een top 3 voor je op rijtje gezet. Ontdek per bureau wat de voordelen zijn:

Game bureau Gunmann II

1. Game bureau 'Gunman II'

De nummer 1 game desk is de Guman II, een onmisbaar bureau voor de echte gamer. Qua design is het een strak, stijlvol en modern bureau in de kleur Gun Metal grijs. 

Dit bureau heeft een breedte van 180cm, een hoogte van 92,5 cm. en een dikte van 67,5 cm. Daarnaast is dit game bureau voorzien van een ruime bovenrand van 175 cm. Breed genoeg voor 2 of 3 schermen en luidsprekers. 

Plek nodig om je game accessoires op te bergen? Maak gebruik van de lade en het kastje. Aan de rechterkant is er een open ruimte om je computer neer te zetten (het schapje in het midden is los en kan eenvoudig weggelaten worden).

Voordelen

 • Zeer stevige "play area" van 22 mm.
 • Luxe en stijlvolle uitstraling.
 • Stevige kwaliteit en makkelijk schoon te houden.
 • Ruim bureau met veel ruimte voor accessoires (6 schapjes en een lade).

Game bureau 'For The Win' met LED-strip

2. Gamebureau 'For The Win' met LED-strip

Ben je op zoek naar een bureau met verlichting? Dan is dit game bureau 'For The Win' met LED-strip een ideaal bureau. Een strak bureau met ruimte voor 2 of 3 schermen. Het leuke aan dit bureau is natuurlijk de LED-strip met afstandsbediening. De kleur kun je naar wens veranderen in de kleur rood, groen en blauw.  Dit maakt het spelen niet alleen leuker maar het is ook handig voor wanneer je in het donker gaat gamen. 

 
Daarnaast horen er natuurlijk ook kwalitatieve zaken thuis bij een game bureau zoals de ruimte. Zo heeft dit bureau een handig opbergkastje en opberglade voor het opbergen van je game accessoires. Ook is er aan de linkerkant onder het bureaublad ruimte om een PC, Xbox of Playstation neer te zetten en een haak waar je je headset aan kan ophangen (als je deze even niet gebruikt). 


Dit bureau heeft een afmeting van 170 x 88 x 68 cm  (B x H x D) en een werkhoogte van 74cm. 

Voordelen 

 • Verlichting in drie kleuren.
 • Ruimte voor 2 of 3 schermen.
 • Ruimte voor een PC, Xbox of Playstation.
 • 2 opberghaakjes voor b.v. je headset.

Game bureau 'Twitch' met ledverlichting

3. Gamebureau 'Twitch' met ledverlichting

De Twitch is een super strak en praktisch game bureau. Voor de fanatieke gamers bevat ook dit bureau een RGB LED-verlichtingstrip met afstandsbediening. Dit bureau heeft een standaard voor 2 schermen die in hoogte verstelbaar is tot wel 5 posities! Een stoer bureau dat ook te gebruiken is al werkbureau. Daarnaast is het ook nog eens een duurzaam bureau vanwege melamine afwerking. Het handige aan dit bureau is opbergruimte aan de linkerzijde. Daarbij komt de koptelefoon aan de binnenzijde gelijk goed van pas.  


Voordelen 

 • Voorzien van een koptelefoonhouder.
 • Plek voor zowel computerscherm als geluidsboxen.
 • Opbergruimte aan de linkerzijde voor bijvoorbeeld game accessoires.
 • RGB-LED-verlichtingstrip met afstandsbediening.