Uw winkelwagentje is leeg   

Eigen collectie matrassen voor peuters, juniors en tieners!

Foto van onze eigen koudschuimmatrassen in de maten 70x140, 90x190 en 90x200 cm.

Na een lange zoektocht langs de Nederlandse matrasfabrieken hebben wij een perfecte partner gevonden met wie wij onze eigen collectie matrassen zijn gaan maken. Matrassen speciaal voor kinderen en tieners. Perfect geoptimaliseerd voor kinderen met een gewicht tot 60 / 70 kg. en met 5 jaar fabrieksgarantie.

Kindermatrassen en tienermatrassen die staan voor:

  • De beste kwaliteit;
  • Geoptimaliseerd voor het gewicht van kinderen en tieners;
  • Handgemaakt (u kunt dus ook elk gewenst formaat door ons laten maken);
  • Fabriek in Nederland;
  • En natuurlijk 100% veilig;

Even een korte uitleg. Wij verkopen 2 type matrassen voor kinderen (peuters, juniors en tieners) en dat zijn pocketveringsmatrassen (Springline) en koudschuimmatrassen (Baseline). Een pocketveringsmatras komt het beste tot zijn recht op boxsprings en bij bedden met een (geperforeerde) bodemplaat. Koudschuim matrassen komen het beste tot hun recht op lattenbodems.

  • Pocketveringsmatrassen (ook wel pocketveermatrassen genoemd) zijn matrassen met veel kleine, ingepakte veertjes (pocketveren). Dit heeft een aantal voordelen want door het hoesje zullen de pocketveren niet zo snel door elkaar drukken en ook niet zo snel door het matras drukken. Een ander voordeel is de open ruimtes tussen de veertjes in het matras wat de ventilatie ten goede komt. In onze matrassen zitten ruim 420 veertjes (bij 90 x 190 cm matrassen iets minder) om het lichaam te ondersteunen. Daarnaast zitten er zones in het matras met wat zachtere en wat stuggere veren om het lichaam -daar waar nodig- optimaal te ondersteunen. Pocketvering matrassen zijn het meest geschikt op boxsprings en bedden met een vlakke bodem omdat ze gelijke tegendruk vanaf de onderkant moeten hebben om het beste tot hun recht te komen.
  • Koudschuim matrassen lijken een beetje op het goedkope en aloude polyether (schuimrubber), maar qua eigenschappen lopen ze ver uit elkaar. Zo treedt er bij koudschuim geen kuilvorming op, ventileert het lucht en vocht veel beter en geeft het een progressieve druk. Progressieve druk betekent dat hoe meer druk op een specifieke plaats komt, hoe hoger de tegendruk van het matras zal zijn. Hierdoor krijgt het lichaam de perfecte ondersteuning voor buik-, rug- en zijslapers. Koudschuim matrassen komen het beste tot hun recht op bedden met een lattenbodem.

De standaard tijk (hoes) op onze matrassen zijn ventilerend, zeer sterk en voelen heerlijk zacht aan. Ze zijn gemaakt van polyester. Deze hoes is afneembaar d.m.v. een 3-zijdige rits en reinigbaar in de wasmachine. Onze luxere koudschuimmatrassen (Baseline L) zijn dikker en voorzien van een temperatuur-regulerende (Cool & Fresh) tijk (zoals op de foto). Mocht u vragen hebben over onze matrassen, neemt u dan even contact op met onze klantenservice. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden.