Uw winkelwagentje is leeg   

Hét beste bureau van 2021

Flex eik en Flex wit in 2 verschillende hoekopstellingen
Bureaus zijn voor een (thuis)werkplek belangrijker dan ooit geworden, zeker het afgelopen jaar. Je zit er immers elke dag achter als het gaat om kantoorwerk of het maken van huiswerk. Gelukkig zijn er veel multifunctionele bureaus die ook nog leuk staan in de werkkamer of slaapkamer. Een plek waar je al je spullen kwijt kunt en met alle focus kunt werken. Al voor een klein budget vind je bij ons een super handig bureau. Het bureau Flex! 

5 Redenen waarom dít het beste bureau van 2021 is

Het lijkt misschien niet zo belangrijk maar op langere termijn is een goed bureau belangrijker dan je denkt. Zo kan het je productiviteit, concentratie en prestaties op het werk beïnvloeden. Dus sta jij op het punt om te beginnen met een nieuw schooljaar of om een nieuwe thuiswerkplek te creëren? Lees dan snel waarom dit bureau een musthave is.

1. Een bureau dat in elke kamer past

Ja je leest het goed, dit bureau staat in elk type kamer. Het is namelijk op wel 4 verschillende manieren te monteren. Zet het bureau in het verlengde neer of maak er een leuk hoekbureau van. En je kunt dit bureau zowel links als rechts monteren. Wat wil je nog meer? Kijk wat leuk staat in je kamer of switch zo nu en dan van slaapkamer inrichting, super leuk!

2. Een passende kleur voor elke interieur

Het leuke aan de flex bureaus is dat er wel 7 verschillende kleuren zijn! Zo vind je altijd een bureau dat past bij jouw slaapkamer of werkkamer. Wil je bijvoorbeeld een slaapkamer waar je helemaal tot rust komt? Kies dan voor een zachte uitstraling zoals de kleur wit. Maar ook klassieke en natuurlijke kleuren geven een witte kamer en warme uitstraling. Denk dan aan  bureaus in de kleur kastanje, eik, vintage en steiger. Ben je meer fan van een stoerdere look, voor een stoere meiden- of jongenskamer bijvoorbeeld? Of juist stijlvol en zakelijk voor je thuiswerk kantoor? Dan is de kleur zwart of beton een echte aanrader.

3. Slim bureau met veel opbergruimte

Opgeruimd staat netjes! Dat zal het zeker zijn met deze slimme bureaus. Deze lange bureaus hebben niet alleen veel werkruimte maar ook veel opbergmogelijkheden. En dat is nou nét wat je zoekt voor al die school of werkspullen. Een rommelig bureau kan het namelijk een stuk moeilijk maken om je werk gedaan te krijgen. Gelukkig heeft dit bureau veel opbergruimte, in de open vakken kun je al je mappen, schriften en boeken kwijt. Daarnaast kun je er 3 super leuke opbergboxen bij bestellen in verschillende kleuren van antraciet tot vrolijke kleuren als groen, blauw, paars of roze. Alles voor een nette werkplek, ook schuif je de boxen makkelijk in en uit, zodat je alles snel bij de hand hebt.

4. Geschikt voor verschillende leeftijden

Van kinder- en tienerkamer tot volwassen werkkamer. Het kan allemaal met deze praktische bureaus. Tegenwoordig hebben slaapkamers van kinderen dezelfde moderne en volwassen look als de slaapkamer van hun ouders. Of je nu kind, tiener of (jong) volwassenen bent, dit bureau is voor iedere leeftijd geschikt. Is je kamer net te klein voor dit mooie bureau? En zoek je een vergelijkbaar bureau, dan is het tienerbureau Turn in de kleur wit of oud eik iets voor jou!

5. Een bureau voor schoolwerk, kantoorwerk en gamen

Of je nu huiswerk wilt maken en studeren, voor je baan of eigen bedrijf thuis werkt of gewoon lekker wilt tekenen, knutselen of gamen, het kan allemaal. Dat is wat dit bureau zo handig maakt. Voor elke doeleinde te gebruiken en een bureau waar je ongetwijfeld lang plezier van hebt. Onze Flex bureau zwart is bijvoorbeeld erg zakelijk in de studeer of werkkamer. Voor de gamekamer is dit bureau vanwege de grootte ideaal om er meerdere schermen op te zetten. Dit zwarte bureau, gemaakt van spaanplaat en stevige melamine coating geeft je kamer de ultieme stoere uitstraling. Benieuwd naar specifieke game bureaus? Lees dan ons artikel met onze top 3 gamebureaus. Veel succes met het inrichten van jouw ideale (werk)ruime!